donderdag 21 juni 2012

Dag 5 en 6 @ Sinai Bay: snorkelen, zwemmen en eten


Hebben we al gezegd dat het eten, vanaf het ontbijt tot het diner 's avonds, subliem is?
Je hebt keuze uit verschillende restaurants op verschillende locaties. Ook aan de kinderen is gedacht met een kinderrestaurant. De openingstijden zijn variabel, dus ook voor de langslapers is er nog mogelijkheid een kleine snack of ontbijt te nuttigen.
Chefs prepareren à la minute de meest exquise gerechten: tajines, kip met groenten naar keuze, verse pasta's, pizza's enz. Desserten zijn ook zeer gevarieerd: joghurts, ijs in alle smaken (Nestlé), fruit, taartjes met zanddeeg (mijn favoriet), fruitsla, bavarois,...Ze maar waar je zin in hebt! Het zal naar alle waarschijnlijkheid voorhanden zijn.


De chef patissier (een Belg uit Chimay) is een rustige man die een equipe van 11 mensen onder zijn vleugels heeft. Gisteren vertrok hij voor een vakantie van 14 dagen weer naar België. 
Deze avond is het 'white party' aan het zwembad. Al van deze ochtend is men in de weer om van het zwembad een schitterende dinerlocatie te maken. Strandzetels aan de kant, overal witte vaandels, ronde tafeltjes van 8 personen met spierwitte tafellakens,...Er staat ons deze avond het één en ander te verwachten.
We genieten ten volle!


Op dit moment ben ik op het terras van mijn kamer aan deze blogpost bezig. Het uitzicht is adembenemend. Er waait een zuchtje wind en mijn voeten omhoog getrokken, komen net in de zon terecht. Het zal wennen zijn om weer in België te zijn. Maar het feit dat we onze kinderen dan in de armen kunnen sluiten, maakt alles goed!

 Room with a view


Geen opmerkingen:

Een reactie posten