zaterdag 23 juni 2012

Laatste uurtjes @ Sinai Bay






Waar waren we gebleven? Ja, de White Party...
Dat diner, volledig in het wit aan het zwembad, was fantastisch. Meer dan 10 chefs staan aan de rand van het zwembad om ons te voorzien van zalm, scampi's, BBQ, tajines, salades,...We dineren met 10 personen aan ronde tafeltjes. We worden vergezeld door twee G.O.'s (van de Spa en van de miniclub). Het is een verrijking met deze mensen de dis te delen. Eventjes komt de precaire politieke situatie van het land aan bod en we kunnen enkel concluderen dat we het heus niet slecht hebben.
Gisteren was, zoals de meeste dagen, een luilekkerdag. We lunchen met enkele insiders en plaatsen ons op een strandzetel met zicht op de catamarans, die voor de gelegenheid een regatta houden. Adembenemend mooi om die vloot te zien vertrekken. 's Avonds wordt aan alle sportievelingen een medaille uitgereikt.
Na het diner zetten we ons aan de pokertafel en pokeren er als pro's op los. Ik begrijp niet veel van het spel maar de gebaren en donkere zonnebrillen van onze pokergenoten verklappen ons in professioneel gezelschap te zijn.
Nu zit ik in de lobby en schuiven de minuten voorbij om huiswaarts te vertrekken. Om 9u30 moesten we de kamer verlaten. Onze valiezen worden naar de bus gebracht. Daar hoeven we ons alleszins niet druk in te maken. Om 11u vertrekken we naar Taba Airport en om 14u15 zal ons vliegtuig te terugweg aanvatten. Na een landing in Hurghada komen we dan, volgens het plan, om 21u15 aan in Zaventem.
De zoon is op weekend met zijn klas maar de dochter en ouders zullen ons staan op te wachten. Blij ons kindjes weer te kunnen zien. Dat maakt het naar huis gaan, iets minder pijnlijk. Al zal het wennen zijn aan de Belgische temperaturen. Bedankt Club Med en The Insiders voor deze alweer unieke ervaring. Ook bedankt aan onze mede-insiders voor de fijne compagnie!
Veel plezier aan de volgende groep insiders hier ter plaatse. Ik ben een tikkeltje jaloers! Geniet ervan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten