woensdag 6 februari 2013

Vanish Oxi Action


Na een afwezigheid van enkele maanden, trek ik mijn blog terug op gang met een nieuwe campagne van The
Insiders. Na onze reizen (Valmorel en Sinai Bay) met The Insiders en Club Med, die overigens 'top of the bill' waren, trekken we nu van slag met de campagne Vanish Oxi Action. Van de 4000 inschrijvingen mag er slechts iets meer dan 1/10de daadwerkelijk testen. En wat meer? 12 insiders delen nog meer in de prijzen door mee te werken aan de reclamecampagne voor TV. Wie of wat? Hierover volgt ongetwijfeld later meer...
Ik haal morgen mijn pakketje op. Test kan beginnen!

Info The Insiders

Vanish is al jaren de enige vlekverwijderaar die verschillende type vlekken doet verdwijnen, zelfs op 30°C. Dankzij de Oxi-Lift™ technologie lossen duizenden zuurstofbelletjes de vlek los wanneer het poeder of de gel in aanraking komt met water. Bovendien kun je Vanish zowel laten inwerken op een vlek, gebruiken om een kledingstuk te laten inweken of samen met jouw waspoeder in de wasmachine.

Bij deze minicampagne kun je net dat beetje extra doen om Vanish mee bekend te maken. Maak kennis met deze veelzijdige vlekverwijderaar, deel jouw mening over het product en wie weet ben jij binnenkort te zien in één van de Vanish TV spots voor 2013. 12 Insiders krijgen de kans om hun ervaringen voor de camera te delen. Tenslotte zullen jullie het beste weten of Vanish écht werkt!

Wat willen we bereiken?

Ben jij een sympathieke WOMmer die Vanish graag mee bekend wil maken? Misschien schitter jij dan wel binnenkort met 11 andere Insiders in één van de Vanish TV spots voor 2013!


Hou ons zeker op de hoogte wat iedereen er van vindt door rapportjes te sturen en reageer mee op onze campagneblog. Jouw eigen indrukken over Vanish kun je kwijt in een testimonial – andere Insiders zijn benieuwd of Vanish ook iets voor hen is!

De feiten op een rij

  • Vanish werkt samen met jouw waspoeder om de hardnekkigste vlekken op bijna alle stoffen te verwijderen.
  • Vanish kun je zowel laten inwerken op een vlek, gebruiken om een kledingstuk te laten inweken of samen met jouw waspoeder in de wasmachine.
  • Met het gloednieuwe doseerschepje meet je de exacte hoeveelheid die je nodig hebt voor elk vlekkenscenario.
  • De nieuwe doseerdoppen van de Vanish gels bevatten groeven waarmee je de gel kunt inwrijven.
  • Vanish Oxi Action bestaat in de roze variant voor alle soorten vlekken, een witte speciaal voor witte stoffen, een Extra Hygiene variant voor een zuiver resultaat en een krachtige vlekverwijderaar voor tapijten en vloerbekleding.
  • Verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen.
  • Aanbevolen prijs: €8.99 per 500 gr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten