maandag 1 juli 2013

Test mee het Clinique 3-Stappen Huidverzorgingssysteem met The Insiders



 Bron: The Insiders

Clinique is ontstaan vanuit de overtuiging dat een mooie huid gecreëerd kan worden. Daarom lanceerde het cosmeticamerk al in 1968 het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem. Daarbij reinig, exfoliëer(= zacht scrubben) en hydrateer je je huid in slechts drie minuten en dat twee keer per dag.

Daarbij baseerde Clinique zich op het advies van dermatologen dr. David en dr. Catherine Orentreich: zij ontdekten dat een slechte vochtbalans de beschermfunctie van de huidbarrière verminderde! De sleutel is volgens hen een intense hydratatie om het herstellen en het verstevigen van de vochtbarrière te ondersteunen – net als een natte spons houdt een gehydrateerde huid immers nog beter vocht vast dan een droge huid.

Clinique plande daarom hun bestaande succesproduct (derde stap) in het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem te herformuleren om nog beter te hydrateren. Na 6,5 jaar onderzoek is het merk daarin geslaagd en stelt nu de nieuwe Dramatically Different Moisturizing Lotion + voor!

Wil je mee testen? Schrijf je voor 8/7/2013 in via deze link!

De feiten op een rij:
  • Clinique is het allereerste cosmeticamerk dat al sinds 1968 verzorgingsproducten op de markt brengt die ontwikkeld zijn door dermatologen.
  • Alle Clinique producten worden maar liefst 7200 keer intensief getest op allergie en zijn 100% parfumvrij.
  • Het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem van Clinique is ontwikkeld om in 3 eenvoudige stappen een gezonde huid te creëren door te reinigen, exfoliëren en te hydrateren.
  • Dankzij de vernieuwde derde stap met de Dramatically Different Moisturizing Lotion + wordt je huid nu nog intenser gehydrateerd, de vochtbalans hersteld en de huidbarrière met 54% verstevigd in 8 weken tijd.
  • Voor elk huidtype bestaat er een gepersonaliseerd 3-Stappen Huidverzorgingssysteem: voor de zeer droge tot droge huid, droge tot gemengde huid, normale tot vette huid en vette huid.
  • Het 3-Stappen Huidverzorgingssysteem is beschikbaar via www.clinique.be, in parfumeriezaken en grootwarenhuizen zoals Galeria Inno.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten